Οδηγίες χρήσης MultiSlim

MultiSlim για απώλεια βάρους - χαρακτηριστικά και γενικές πληροφορίες

Φόρμα έκδοσης:

σιρόπι από το στόμα

Όγκος (1 πακέτο):

300 ml

Χαρακτηριστικά:

χωρίς ζάχαρη

Γεύση:

βατόμουρο

Αντενδείξεις:

παιδιά κάτω των 18 ετών

MultiSlim Syrup - σημαίνει γρήγορη απώλεια βάρους. Έως και μείον 10 κιλά για τουλάχιστον 14 ημέρες. Σε σοβαρή παχυσαρκία, επιτρέπεται παρατεταμένη χρήση, από 6 έως 12 μήνες ή περισσότερο. Όσον αφορά τη γεύση του, προορίζεται κυρίως για γυναίκες. Ωστόσο, δεν έχει αντενδείξεις για τους άνδρες. Όλη η χρήση επιτρέπεται χωρίς περιορισμούς, ξεκινώντας από 18 χρόνια.

Το πλεονέκτημα του σιροπιού δεν είναι ζάχαρη. Το γλυκαντικό είναι στέβια. Η χρήση σιροπιού δεν προκαλεί αύξηση του σακχάρου στο αίμα. Δεν έχει αντενδείξεις για διαβητικούς.

Το MultiSlim μειώνει αποτελεσματικά το βάρος ομαλοποιώντας το πεπτικό σύστημα. Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει επανειλημμένα ότι οι μεταβολικές διαταραχές είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους για την αύξηση των κιλών. Κατά κανόνα, για τον ίδιο λόγο, καμία ποσότητα δίαιτας και σκληρής προπόνησης δεν θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Και συχνά, αντίθετα, προκαλούν μια ακόμη σειρά βάρους ακόμη περισσότερο.

Σιρόπι αδυνατίσματος - ενδείξεις χρήσης:

  • υπέρβαρο ή παχυσαρκία (οποιασδήποτε σοβαρότητας)
  • συχνό σνακ, υψηλή όρεξη
  • τακτικές γαστρεντερικές διαταραχές (φούσκωμα, δυσκοιλιότητα, σχηματισμός αερίων)
  • συνεχές αίσθημα κόπωσης μετά το φαγητό, βαρύτητα στο στομάχι

Οι παραπάνω λόγοι είναι ένα μήνυμα στο οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν δίνουν προσοχή, αλλά το οποίο ενημερώνει ότι ο μεταβολισμός έχει μειωθεί. Το σώμα δεν μπορεί να αφομοιώσει σωστά τα τρόφιμα. Για να εξομοιωθούν όλες οι χρήσιμες ουσίες, και η περίσσεια απομακρύνεται από το σώμα ή χρησιμοποιείται ως καύσιμο. Σιρόπι αδυνατίσματος Το MultiSlim εξαλείφει όλα τα συμπτώματα και τις αιτίες των μεταβολικών διαταραχών, με αποτέλεσμα τα δυσάρεστα συμπτώματα και τα επιπλέον κιλά να εξαφανίζονται γρήγορα.

Οδηγίες MultiSlim - τρόπος χρήσης, δοσολογία

Πώς να χρησιμοποιήσετε, δοσολογία - σιρόπι αδυνατίσματος MultiSlim

Ο κύριος κανόνας που πρέπει να τηρείται είναι να λαμβάνετε σιρόπι σε πορεία χωρίς διακοπή. Για να χάσετε βάρος κατά 10-12 κιλά - εντός δύο εβδομάδων, 15-20 κιλά - πορεία ενός ή δύο μηνών, 20-30 κιλά - τρεις μήνες ή περισσότερο. Για να χάσετε βάρος από 20 κιλά ή περισσότερο, το μηνιαίο πρόγραμμα μπορεί να διακοπεί για επτά ημέρες. Για κάθε περίπτωση, εφαρμόζεται η ίδια δοσολογία - τρεις φορές την ημέρα, μία κουταλιά της σούπας πριν από τα γεύματα. Προαιρετικά, μπορεί να αραιωθεί ή να πλυθεί με ένα ποτήρι νερό (100 ml).

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε! Το MultiSlim υποστηρίζεται από επιστημονική έρευνα και κλινικές δοκιμές με μόνο 100% θετικά αποτελέσματα. Μετά από αυτό, ο κατασκευαστής έλαβε όλες τις απαραίτητες άδειες για τη λιανική πώληση του σιροπιού στην Ελλάδα. Επομένως, χρησιμοποιώντας το σιρόπι MultiSlim, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία σας. Χιλιάδες Ευρωπαία κορίτσια και γυναίκες έχουν ήδη κατορθώσει να διασφαλίσουν την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του σιροπιού. Οι κριτικές των καταναλωτών επιβεβαιώνουν τη συμμόρφωση με τις ιδιότητες που δηλώνει ο κατασκευαστής.