Κριτικές για MultiSlim

 • Αναστασία
  Μια αποτελεσματική θεραπεία. Επέλεξα αυτό το σιρόπι ανάλογα για διάφορους λόγους: φυσική σύνθεση, χωρίς ζάχαρη, θετικές κριτικές. Αποφάσισα να το δοκιμάσω επίσης. Δεν έκανα λάθος με την επιλογή. Ζυγίστηκαν 70 κιλά, μετά τη χρήση πολλαπλών σκι - 56 κιλών. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Δεν χρειάστηκε να βασανίσω τον εαυτό μου με μεγάλη διατροφή και γυμναστήριο. Προτείνω!
  MultiSlim
 • Ευαγγελία
  Μου αρέσουν πολύ τα γλυκά και ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπάθησα να εγκαταλείψω αυτήν τη συνήθεια, χωρίς αποτέλεσμα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ένα διαρκές πρόβλημα με επιπλέον κιλά, το οποίο μόνο το multislim βοήθησε να απαλλαγούμε από αυτό. Το δοκίμασα για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο. Έχω χάσει 15 κιλά σε δύο εβδομάδες! Τώρα το παίρνω περιοδικά για προφύλαξη προκειμένου να διατηρήσω μια λεπτή μορφή.
  MultiSlim
 • Ευαγγελία
  Είμαι ευχαριστημένος με την αγορά. Το εργαλείο είναι αποτελεσματικό, δεν ήταν μάταια που ξόδεψα χρήματα για αυτό. Δοκίμασα πολλές παρόμοιες μεθόδους απώλειας βάρους έως ότου βρήκα multislim. Μόνο μπόρεσε να με απαλλάξει από το υπερβολικό βάρος. Επιπλέον, σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς αυστηρή δίαιτα και επιπλέον ώρες στο γυμναστήριο. Προτείνω. Με καθημερινή χρήση, έχασα 12, 5 κιλά σε δύο εβδομάδες!
  MultiSlim
 • Ευαγγελία
  Το χρησιμοποιούμε μαζί με την κόρη μας. Και οι δύο έχουν γενετική προδιάθεση να είναι υπέρβαροι. Και καμία διατροφή δεν βοηθά στη διατήρηση ενός άπαχου σώματος. Το MultiSlim μας βοήθησε να χάσουμε βάρος. Το πήραν για ένα μήνα. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Παραγγείλαμε πρόσφατα δύο ακόμη μπουκάλια, περιμένουμε την παράδοση τις προάλλες.
  MultiSlim
 • Βασιλική
  Παίρνω multislim για τη δεύτερη εβδομάδα κάθε μέρα, το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Μια κουταλιά της σούπας πριν από τα γεύματα. Αν και το σιρόπι είναι χωρίς ζάχαρη, είναι γλυκό και ευχάριστο στη γεύση. Φυσική σύνθεση. Έχασε 9, 5 κιλά. Μειωμένη όρεξη, άρχισε να τρώει λιγότερα γλυκά και να τρώει λιγότερο συχνά. Συνεχίζω να το παίρνω, σκοπεύω να χάσω άλλα 9 κιλά στις διακοπές.
  MultiSlim
Βαθμολογία χρηστών MultiSlim
4.1
23