Εμπειρία χρήσης MultiSlim

Γεια σε όλους! Το όνομά μου είναι Σοφία. Γεννήθηκα και ζούσα στην παραθεριστική πόλη Μπούντβα (Μαυροβούνιο). Σήμερα αποφάσισα να αφήσω μια κριτική για το προϊόν, η χρήση του οποίου με βοήθησε να χάσω βάρος - σιρόπι MultiSlim (με γεύση βατόμουρου! ). Θα σας πω για τους λόγους για τα επιπλέον κιλά μου, όπου αγόρασα αυτό το αποτελεσματικό σιρόπι, για τα οφέλη του, πώς να το χρησιμοποιήσω, τα αποτελέσματα της χρήσης του . . . Λοιπόν, θα ξεκινήσω.

χρήση σιροπιού αδυνατίσματος MultiSlim - προσωπική εμπειρία χρήσης

MultiSlim Slimming Syrup - My Experience

Πριν από ενάμιση χρόνο, είχα μια υπέροχη κόρη. Φυσικά, αμέσως μετά τη γέννησή της, άρχισα να αναρρώνω γρήγορα, ειδικά επειδή έχω γενετική προδιάθεση να είμαι υπέρβαρος. Σε μόλις έξι μήνες, κέρδισα ανεπαίσθητα έως και 16 κιλά! Όταν το μωρό ήταν ενός έτους, το βάρος μου πρόσθεσε άλλα 9 κιλά και αποφάσισα να ξεφορτωθώ επειγόντως αυτά τα επιπλέον κιλά.

Το κάθισμα σε δίαιτες σίγουρα δεν είναι για μένα και δεν είμαι οπαδός που πηγαίνω στο γυμναστήριο, μερικές φορές μπορώ να κολυμπήσω στην πισίνα, να πάω σε γυμναστήριο ή γιόγκα, αλλά όλα αυτά είναι στη διάθεση συστηματικά και δεν απαλλάσσει το υπερβολικό βάρος. Χρειαζόμουν λοιπόν έναν αποτελεσματικό τρόπο. Ταυτόχρονα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να περιμένει ένα ολόκληρο έτος. Το αγαπημένο μου καλοκαίρι ήρθε σε μας στη Μπούντβα και ξεκίνησε η περίοδος των διακοπών.

Η φίλη μου είπε πως άκουσε ότι υπάρχει ένα σιρόπι ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις, που ονομάζεται MultiSlim. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, η χρήση του δεν απαιτεί περιττή προσπάθεια και βοηθά ακόμη και τον πιο χαλαρό να χάσει βάρος.

Σημείωση: στη φωτογραφία είμαι στην αρχή της εορταστικής περιόδου (τέλος Μαΐου), το βάρος μου είναι 80 κιλά (ο στόχος είναι να χάσω βάρος έως 55 κιλά! )

MultiSlim - από πού το αγόρασα, πώς να το χρησιμοποιήσω, δοσολογία

Το σιρόπι, όπως αποδείχθηκε, μπορεί να αγοραστεί στη χώρα μας μόνο μέσω του επίσημου ιστότοπου με την παραγγελία με παράδοση. Είναι πολύ εύκολο να κάνετε μια παραγγελία. Ο ιστότοπος έχει μια φόρμα όπου πρέπει να καθορίσετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου, και στη συνέχεια ο διαχειριστής καλεί, συμβουλεύει, διευκρινίζει τις λεπτομέρειες παράδοσης και άλλες πληροφορίες. Λαμβάνω παράδοση εντός τριών ημερών μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

αποτελέσματα της χρήσης σιροπιού MultiSlim για απώλεια βάρους - προσωπικές φωτογραφίες πριν και μετά

Είναι εύκολο να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε το σιρόπι. Επιπλέον, το κιτ περιλαμβάνει οδηγίες. Το πήρα τρεις φορές την ημέρα, πριν από τα γεύματα το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Μια κουταλιά της σούπας κάθε φορά. Για δύο εβδομάδες συνεχώς, τότε έκανα ένα διάλειμμα για πέντε ημέρες και πάλι για δύο εβδομάδες πρόσληψης, και ούτω καθεξής σε έναν κύκλο έως ότου το βέλος με βάρος έδειξε ένα σημάδι 55 kg.

Για μένα, έχω επισημάνει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα του MultiSlim:

  • Βολική μορφή - το σιρόπι μπορεί να πιει οπουδήποτε, ακόμη και στην παραλία ή δίπλα στην πισίνα
  • Έχει καλή γεύση - αρωματισμένο με βατόμουρο, όχι πνιγμένο, αλλά μπορεί να αραιωθεί σε νερό πριν από τη λήψη
  • Χωρίς ζάχαρη - Χρησιμοποιήστε το υποκατάστατο ζάχαρης Stevia
  • Φυσική σύνθεση, δεν προκαλεί αλλεργίες, παρενέργειες

Επιπλέον, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η γρήγορη απώλεια βάρους χωρίς επιπλέον προσπάθεια! Αυτό συμβαίνει με τη βελτίωση του μεταβολισμού, ομαλοποίηση του πεπτικού σωλήνα.

Αποτελέσματα της εφαρμογής MultiSlim - τα επιτεύγματά μου

Μετά από ενάμιση μήνα, η καθημερινή χρήση σιροπιού με βοήθησε να χάσω 18 κιλά! Μετά από άλλο ενάμισι - μείον 7 κιλά. Για τη βελούδινη σεζόν το Σεπτέμβριο, έμοιαζα λεπτή και όμορφη όπως είχε προγραμματιστεί (φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στα μέσα και τα τέλη του καλοκαιριού για σύγκριση).

Συνοψίζοντας . . . Το σιρόπι MultiSlim με ικανοποίησε εντελώς. Χωρίς σπατάλη χρημάτων και χρόνου. Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν πλέον παλιά αποθέματα λίπους στην κοιλιά, στις πλευρές και στους μηρούς. Φαίνεται πολύ πιο ελκυστική. Αισθάνομαι υπέροχα!