Όλα σχετικά με ασκήσεις για αδυνάτισμα της κοιλιάς και των πλευρών

Υπερβολικές αποθέσεις λίπους στην κοιλιακή περιοχή (στην κοιλιά και στις πλευρές) μπορούν να βρεθούν τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Το δίκαιο σεξ υπό κανονικές συνθήκες αποκτά τέτοια «αποθέματα» όταν περιμένουν ένα παιδί. Όμως, το δυνατό μισό μπορεί να πάρει μια χαλαρή κοιλιά λόγω ακατάλληλης διατροφής, κατάχρησης γλυκών, μεταβολικών διαταραχών και άλλων αρνητικών παραγόντων.

Ποια είναι η χρήση της άσκησης

πώς να απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς με την άσκηση

Τώρα και τα δύο φύλα είναι εξίσου ευαίσθητα στην εμφάνιση άσχημων πτυχών στην κοιλιά και στις πλευρές, επομένως οι ειδικοί προσφέρουν τις ίδιες αθλητικές ασκήσεις για άνδρες και γυναίκες που θα βοηθήσουν στη διόρθωση του σχήματος.

Η άσκηση βοηθά:

 • επιτάχυνση του μεταβολισμού
 • βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος.
 • Ενίσχυση των μυών σε προβληματικές περιοχές.
 • διαλύστε και αφαιρέστε το υπερβολικό σωματικό λίπος από το σώμα.
 • ενίσχυση της ασυλίας
 • για να αυξήσετε τον γενικό τόνο.

Ένα σύνολο προπονήσεων - πώς να φτιάξετε

Ανεξάρτητα από το αν θα προπονηθείτε στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρέπει να κατασκευαστεί όσο το δυνατόν πιο ικανά. Στην ιδανική περίπτωση, καταρτίζεται από έναν επαγγελματία εκπαιδευτή, αλλά εάν δεν έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί του, μπορείτε να εξοικειωθείτε με τις φωτογραφίες και τα βίντεο προπόνησης που θα σας δείξουν πώς να κάνετε τις ασκήσεις σωστά.

Υπάρχουν διάφορες κινήσεις που βοηθούν στην απομάκρυνση του λίπους όχι μόνο από την κοιλιά και τις πλευρές, αλλά επίσης λειτουργούν τέλεια στην περιοχή της πλάτης, των γοφών και των γλουτών. Ανάλογα με το εάν υπάρχουν προβλήματα με άλλα μέρη του σώματος ή όχι, επιλέγεται ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

στρίψιμο σε fitball για αδυνάτισμα πλευρών και κοιλιών

Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις:

 1. Οι κρίσεις του Fitball.Ένα fitball, μια ελβετική μπάλα ή μια μπάλα γυμναστικής είναι όλα ονόματα για ένα κομμάτι εξοπλισμού που ενισχύει την αποτελεσματικότητα κάθε άσκησης. Τοποθετήστε το fitball κάτω από την πλάτη σας, λυγίστε τα πόδια σας και στηρίξτε τα στο πάτωμα, βάλτε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας. Σηκώστε το σώμα 60 μοίρες και μετά επιστρέψτε στην αρχική θέση. Πρέπει να εκτελέσετε τουλάχιστον 12 επαναλήψεις και να κάνετε 3 σετ, αυτό θα βοηθήσει στην ενίσχυση των μυών της κάτω πλάτης και του άνω πιεστηρίου.
 2. Ποδήλατο.Αυτές είναι εκσυγχρονισμένες δυσλειτουργίες που βοηθούν στην άντληση της πρέσας του άνω και κάτω τμήματος, κάτι που είναι δύσκολο να διορθωθεί. Ξαπλώστε στο πάτωμα, βάλτε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας, σηκώστε τα λυγισμένα πόδια σας εναλλάξ προς εσάς, ώστε να αγγίζουν τους αγκώνες σας. Είναι σημαντικό τα άκρα να λειτουργούν σε ζεύγη: το δεξί γόνατο αγγίζει τον αριστερό αγκώνα και το αντίστροφο. Πρέπει να εκτελέσετε 12-16 επαναλήψεις, να κάνετε 3 σετ.
 3. Σηκώνοντας τα γόνατα.Αυτή η άσκηση δημιουργεί στατικά φορτία, επομένως είναι ιδανική για την άσκηση των μυών της κάτω πρέσας. Ξαπλώστε στο πάτωμα, σηκώστε λίγο το σώμα σας, μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας. Σηκώστε επίσης τα πόδια σας ελαφρώς από το πάτωμα, έτσι ώστε το σώμα σας να βρίσκεται σε συνεχή ένταση. Τραβήξτε τα γόνατα του δεξιού και του αριστερού ποδιού εναλλάξ, ενώ το πόδι που δεν λειτουργεί δεν πέφτει στο πάτωμα, πρέπει να διατηρείται στο βάρος του συνεχώς. Συνιστάται να εκτελείτε 12-16 φορές, να κάνετε 3 προσεγγίσεις.
 4. σχοινάκι για αδυνάτισμα πλευρών και κοιλίας
 5. Αύξηση ποδιών με fitball.Οι ελαφριές κινήσεις όπως το να σηκώνετε τα πόδια σας μπορεί να φαίνονται αρκετά απλές στην αρχή, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε τον απαιτούμενο αριθμό φορών αμέσως. Ξαπλώστε ανάσκελα, βραχίονες κατά μήκος του κορμού σας, πιέστε το fitball μεταξύ των ποδιών σας, σηκώστε τα πόδια σας έτσι ώστε να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών με το σώμα σας και στη συνέχεια χαμηλώστε αργά τα πόδια σας. Πρέπει να επαναλάβετε την άσκηση όσες φορές μπορείτε. Σταδιακά, ο αριθμός φτάνει σε 30 επαναλήψεις.
 6. Μαθήματα Hula-hoop.Τέτοιες ασκήσεις είναι καλύτερες για την αφαίρεση των εναποθέσεων λίπους στις πλευρές και την κοιλιά. Πρέπει να περιστρέφετε το στεφάνι κάθε μέρα, για τουλάχιστον 40 λεπτά, σε αυτήν την περίπτωση, θα σας βοηθήσει να δείτε το αποτέλεσμα μετά από μερικές εβδομάδες.
 7. Σχοινάκι.Μια εξαιρετική επιλογή για τη διόρθωση της κοιλιακής περιοχής, των ποδιών, των μηρών και των γλουτών. Χρειάζονται περίπου 60 λεπτά για να πηδήξετε σύμφωνα με μια ειδικά αναπτυγμένη τεχνική, αυτό θα βοηθήσει να διορθωθεί αισθητά το σχήμα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η σωματική δραστηριότητα που λαμβάνουν οι μύες με την άσκηση θα βοηθήσει στην απόκτηση ενός όμορφου σώματος ανακούφισης, αλλά εάν δεν απαλλαγείτε από το υπερβολικό λίπος, τότε απλά κανείς δεν θα το δει. Επιπλέον, το σωματικό βάρος από την προπόνηση δύναμης θα αυξηθεί μόνο, καθώς οι μύες θα αυξηθούν. Αλλά για την εξάλειψη του υποδόριου λίπους, όλες οι ασκήσεις πρέπει να συνδυάζονται με καρδιο προπόνηση. Μπορείτε να επιλέξετε τρέξιμο, χορό, κολύμπι, ποδηλασία και πολλά άλλα ως πρόσθετο εργαλείο.

Οι ασκήσεις μπορούν πραγματικά να επιτύχουν τους στόχους σας, αλλά δεν θα λειτουργήσουν μόνοι τους. Μόνο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση θα βοηθήσει να γίνει το σώμα λεπτό, όμορφο και κατάλληλο.

Συνθήκες για το αδυνάτισμα της κοιλιάς και των πλευρών

τρέξιμο για αδυνατίσματος πλευρές και κοιλιά

Εάν πιστεύετε ότι τα αθλήματα περιλαμβάνουν την κατανάλωση απεριόριστων γλυκών και κουλουριών, έχετε λάθος. Για να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, πρέπει να στραφείτε σε μια ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή. Επιπλέον, θα πρέπει να συνεχίσετε να μετράτε τις θερμίδες και να βεβαιωθείτε ότι λιγότερα από αυτά μπαίνουν στο σώμα με φαγητό από ό, τι ξοδεύετε σε μια μέρα.

Κανόνες απώλειας βάρους:

 • τακτική προπόνηση, τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.
 • έγκαιρη αλλαγή ασκήσεων ·
 • επιπλοκή του προγράμματος με την πάροδο του χρόνου?
 • ισορροπημένη διατροφή;
 • ένα σταθερό έλλειμμα θερμίδων ·
 • η παρουσία αερόβιας δραστηριότητας στο πρόγραμμα.

Προληπτικά μέτρα

Η ενεργή σωματική δραστηριότητα, τόσο αερόβια όσο και αναερόβια, μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να αντενδείκνυται μερικώς ή πλήρως. Πριν ξεκινήσετε τη διόρθωση της κοιλιάς και των πλευρών, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Ένας έμπειρος προπονητής μπορεί να προσαρμόσει το πρόγραμμα ακόμα κι αν το άτομο έχει περιορισμούς στις ικανότητές του.

πόνος στα πόδια ως αντένδειξη για άσκηση για απώλεια βάρους

Οι κύριες αντενδείξεις για εκπαίδευση:

 • τέντωμα των μυών και των τενόντων
 • τραυματισμοί και δυσλειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος.
 • την περίοδο αποκατάστασης μετά τις επιχειρήσεις ·
 • καρδιαγγειακές παθήσεις;
 • αναπνευστικές ασθένειες
 • αυξημένη θερμοκρασία σώματος
 • εγκυμοσύνη.

Για όσους έχουν καλή υγεία και μεγάλη επιθυμία να προσαρμόσουν σοβαρά το σχήμα τους, οι ασκήσεις είναι απλά τέλειες. Μπορείτε να τα εκτελέσετε χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας, κάτι που είναι καλά νέα. Άσκηση τακτικά, και μετά από ένα μήνα θα θαυμάσετε τα πρώτα αποτελέσματα!