Χάστε βάρος κατά 7 κιλά σε μια εβδομάδα στο σπίτι

μέτρηση της μέσης ενώ χάνετε βάρος κατά 7 κιλά την εβδομάδα

Η απώλεια βάρους κατά 7 κιλά σε μια εβδομάδα στο σπίτι θα φανεί απίστευτη σε κάποιον. Ωστόσο, οι διατροφολόγοι είναι σίγουροι ότι όλα είναι πιθανά. Είναι απαραίτητο μόνο να προσεγγίσουμε τη λύση του ζητήματος με ολοκληρωμένα μέτρα. Σας υπενθυμίζουμε ότι η απώλεια βάρους έκτακτης ανάγκης δεν είναι πάντα ασφαλής και δικαιολογείται φυσιολογικά. Αλλά αν έχει συμβεί μια κατάσταση όταν είναι πραγματικά απαραίτητο, μπορείτε να προσπαθήσετε να μειώσετε το βάρος σε επτά κιλά σε επτά ημέρες.

Διατροφή για απώλεια βάρους κατά 7 κιλά την εβδομάδα

Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς δίαιτα. Or τουλάχιστον μια ισορροπημένη, ειδική διατροφή. Εάν θέλετε να χάσετε βάρος κατά επτά κιλά σε επτά ημέρες, αποδεικνύεται ότι πρέπει να μειώσετε ένα κιλό την ημέρα.

Από φυσιολογική άποψη, με μια αυστηρή δίαιτα, ένας μεγάλος όγκος νερού πίνεται κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια των ημερών νηστείας, η πρώτη απώλεια βάρους εξαφανίζεται ακόμη πιο έντονα από το αναμενόμενο. Τις πρώτες τρεις ημέρες, μπορείτε ήδη να αποχωριστείτε τα επιπλέον πέντε κιλά. Τα υπόλοιπα δύο κιλά σε τέσσερις ημέρες θα αφήσουν επίσης συστηματικά το συνολικό σωματικό βάρος.

Όσο για τη διατροφή, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να καταφύγετε σε πραγματικά σκληρές μεθόδους διατροφής με μισή πείνα. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το ακόλουθο μενού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

  • 1 μέρα.Μόνο μεταλλικό νερό χωρίς αέριο και καθαρό νερό. Πρέπει να πίνετε έως 2, 5 λίτρα υγρού την ημέρα σε συνολικό όγκο.
  • 2η μέρα.Σε μεταλλικό νερό και απλό νερό, θα πρέπει να προσθέσετε μια επιλογή από πλιγούρι βρώμης σε οποιοδήποτε όγκο, μαγειρεμένο χωρίς ζάχαρη, γάλα και βούτυρο ή φαγόπυρο (επίσης χωρίς μπαχαρικά), ή μήλα ή τυρί cottage χαμηλών λιπαρών.
  • 3η μέραΗμέρα κεφίρ. Θα πρέπει να πίνετε μόνο κεφίρ χαμηλών λιπαρών. Επίσης νερό. Μπορείτε να φάτε, αν πεινάτε πολύ, μερικές πατάτες φούρνου ή χυλό φαγόπυρο.
  • 4η μέρα.Η διατροφή περιλαμβάνει νερό, μεταλλικό νερό, 200 γραμμάρια βραστό κρέας ή ψάρι, φρούτα το βράδυ.
  • 5η μέραΝερό, τυρί cottage (200 γραμμάρια), φρούτα, 2 ψωμιά ή τοστ - αυτό είναι για όλη την ημέρα.
  • 6η μέρα.Νερό, πορτοκάλια, 3-4 βραστά αυγά κοτόπουλου όλη την ημέρα, μήλα μπορούν.
  • 7η μέρα.Νερό, προϊόντα πρωτεΐνης (προαιρετικά κρέας, όσπρια, αυγά) σε ποσότητα 200 γραμμαρίων, σαλάτα λαχανικών (ντομάτες, αγγούρια, φυτικό έλαιο).

Φυσικά, μπορείτε να διαφοροποιήσετε τη διατροφή σας αυτές τις μέρες με άλλα προϊόντα. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το ποια τρόφιμα πρέπει να συμβουλευτείτε κατά τη διάρκεια της δίαιτας, σε ποιες ποσότητες να φάτε για να μειώσετε το βάρος. Και το πιο σημαντικό, δεν πρέπει να ξεχνάμε το καθεστώς κατανάλωσης αλκοόλ κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πίνετε επιπλέον καθαρτικά, χάπια που καίνε λίπος. Με μια τέτοια δίαιτα, το σώμα θα καθαρίσει ανεξάρτητα από τις τοξίνες και το περιττό λίπος.

Άσκηση εκτός από τη δίαιτα των επτά ημερών

Παρά την έλλειψη του μενού και τη μονοτονία του, δεν μπορεί κανείς να μην κάνει καμία φυσική προσπάθεια για να χάσει βάρος, στηριζόμενος μόνο σε δίαιτα.

Κανείς δεν σας υποχρεώνει να επισκέπτεστε το γυμναστήριο κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας και να εργάζεστε εκεί στο σώμα σας μέχρι να ιδρώσετε για 2-3 ώρες στη σειρά. Εάν μια τέτοια σωματική προσπάθεια γινόταν κάθε μέρα, ή τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα, είναι απίθανο ότι τώρα θα ήταν απαραίτητο να καταφύγουμε σε τέτοια επικίνδυνα μέτρα απώλειας βάρους.

Ωστόσο, οι σωματικές δραστηριότητες απώλειας βάρους όπως η γιόγκα, το κολύμπι, το περπάτημα, η πεζοπορία, η ποδηλασία, το rollerlading και το πατινάζ στον χειμώνα θα λειτουργήσουν καλά με μια αυστηρή δίαιτα. Η άσκηση στο σπίτι μπορεί επίσης να βοηθήσει το σώμα σας να χάσει αυτά τα επιπλέον κιλά.

Οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα την ημέρα πρέπει να χορηγείται για περίπου μία ώρα ή περισσότερο και είναι ασφαλές να πούμε ότι η απώλεια βάρους θα γίνει πιο έντονα και οι μύες του σώματος, το δέρμα θα σφίξει, όχι θαμπό.

Οικιακά καλλυντικά που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος κατά επτά κιλά

Υπάρχουν τύποι θεραπείας σπα στο σπίτι που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές για να βοηθήσουν στην καύση του υποδόριου λίπους, στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας και στη μείωση του συνολικού σωματικού βάρους. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν τύλιγμα με μεμβράνη, επίσης τρίψιμο και μασάζ σώματος, ντους αντίθεσης, μάσκες σώματος που καίνε λίπος.

Η διαδικασία περιτυλίγματος, για παράδειγμα, δεν είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Θα χρειαστείτε ένα μείγμα για αυτήν, για παράδειγμα, μηλόξιδο αραιωμένο με νερό και μέλι, μεμβράνη, μια κουβέρτα. Θα πρέπει να κάνετε ντους, να τρίβετε καλά το σώμα σας με κρέμες απολέπισης ή μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα scrub, για παράδειγμα, από υπολείμματα καφέ και μια μικρή ποσότητα αφρόλουτρου.

Μετά από αυτή τη διαδικασία, το παρασκευασμένο μείγμα εφαρμόζεται στους μηρούς, την κοιλιά και άλλα μέρη του σώματος που απαιτούν απώλεια βάρους. Το σώμα είναι τυλιγμένο σε πλαστικό και καλύπτεται με μια κουβέρτα για μία ώρα. Μετά τη διαδικασία, θα χρειαστείτε ξανά ντους για να ξεπλύνετε τα υπολείμματα του μείγματος. Περιτυλίγματα, με διάφορους τύπους μιγμάτων για αυτά, συνιστάται να εκτελούνται κάθε δεύτερη μέρα. Άλλες ημέρες της εβδομάδας, όταν πρέπει να χάσετε 7 κιλά, μπορείτε να καταφύγετε σε μασάζ μελιού των προβληματικών περιοχών, στην εφαρμογή μάσκας από πηλό στο σώμα.